• Erkende CV monteur Zoetermeer

  • Excellente service en aantrekkelijke tarieven

  • Keuze uit periodiek onderhoud contracten
  • Merkonafhankelijk dealer CV ketels
Maak nu direct een afspraak
Home/Loodgieter Zoetermeer

LOODGIETER ZOETERMEER WEET WAT HIJ DOET

Alle werkzaamheden worden volgens wettelijke richtlijnen uitgevoerd

De meeste bedrijven en particulieren staan er niet bij stil of een loodgieter Zoetermeer wel of niet erkend is. Helaas is dat een ernstige misvatting, want wekelijks wordt onze erkende loodgieter Zoetermeer geconfronteerd met het ’resultaat’ van ondeugdelijk werk. En tot overmaat van ramp is het voor opdrachtgevers vrijwel onmogelijk om de kosten en schade te verhalen. Een niet erkende loodgieter Zoetermeer is niet aangesloten en erkend door de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland of het Nederlands Vakman Platform. Als opdrachtgever bent u aansprakelijk voor de reparatiekosten en geleden schade. U heeft er namelijk zelf voor gekozen om de werkzaamheden te laten verrichten door een loodgieter Zoetermeer die niet erkend is.

Een loodgieter Zoetermeer die erkend is herkent u aan het logo

Hoe weet u of een loodgieter Zoetermeer of een CV monteur Zoetermeer erkend zijn? Een erkende loodgieter is aangesloten en erkend door de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) of het Nederlands Vakman Platform. Als loodgieter wordt men pas erkend, wanneer men een meerjarige vakopleiding heeft gevolgd en heeft aangetoond over de nodige vakbekwaamheid te beschikken. Wanneer een loodgieter dat heeft aangetoond mag hij de beschermde logo’s op zijn website,  briefpapier en reclame uitingen plaatsen. Tenslotte kunt u op de websites van KvINL en het N.V.P. zien of een loodgieter Zoetermeer erkend is door de stichting KvINL of het N.V.P.

Als loodgieter Zoetermeer gespecialiseerd in verwarming en CV installaties

Als loodgieter Zoetermeer gespecialiseerd in verwarming en CV installaties

K.G. onderhoud is de enige loodgieter Zoetermeer die zowel erkend is door KvINL als N.V.P. U kunt ons als erkende loodgieter Zoetermeer inschakelen voor zowel complexe als reguliere loodgieter werkzaamheden. Als loodgieter Zoetermeer is hij gespecialiseerd in CV en verwarmingsinstallaties. Ook kunt u voor merkonafhankelijk en professioneel advies, jaarlijks onderhoud en storingen 24/7 een beroep op hem doen. De tarieven van onze erkende loodgieter Zoetermeer zijn gelijk aan die van een loodgieter Zoetermeer, die nog niet aan de hoge kwaliteitseisen van een erkende loodgieter Zoetermeer kan voldoen.

Maak nu een afspraak