• Erkende CV monteur Zoetermeer

  • Excellente service en aantrekkelijke tarieven

  • Keuze uit periodiek onderhoud contracten
  • Merkonafhankelijk dealer CV ketels
Maak nu direct een afspraak
Home/CV onderhoud

CV onderhoud levert jaarlijks forse besparingen op

CV monteur Zoetermeer onderhoud

Periodiek CV onderhoud zorgt jaarlijks in meerdere opzichten voor aanzienlijke besparingen, terwijl de investeringskosten voor een jaarlijkse CV onderhoud beurt van uw verwarming ketel laag te noemen zijn. Wanneer u door een erkende CV monteur Zoetermeer jaarlijks CV onderhoud laat plegen, levert dit een besparing op van bijna 15% op uw verbruikskosten bij vergelijkbare weersomstandigheden gedurende het jaar. Dit betekent bij een gemiddeld gasverbruik van 1.650 m3 per jaar een besparing van circa 250 m3 hetgeen voor gas neerkomt op een besparing van circa € 165,- op jaarbasis. Periodiek CV onderhoud door de gecertificeerde en erkende CV monteur Zoetermeer van K.G. onderhoud verlengt de levensduur van uw CV verwarmingsketel. Eventuele mankementen worden namelijk al in een vroeg stadium gesignaleerd en gerepareerd, waardoor uw CV verwarming ketel vele jaren langer operationeel kan blijven.

CV onderhoud door erkende CV monteur Zoetermeer voorkomt storingen

Wanneer door de erkende CV monteur Zoetermeer van K.G. onderhoud periodiek CV onderhoud aan uw CV verwarmingsketel plaatsvindt, reduceert dat de kans op storingen met meer dan 95%! De kans dat u geconfronteerd gaat worden met een CV verwarming ketel die niet wil gaan branden of een koude douche brengt u op deze wijze terug tot vrijwel nihil. Dat geldt ook voor het risico op het ontstaan van brand. Wanneer bij een brand blijkt, dat die het gevolg is van ondeugdelijk CV onderhoud door een ‘kennis’ loopt u grote risico’s. Wij adviseren u dan ook om jaarlijks CV onderhoud te laten doen door een erkende CV monteur Zoetermeer van K.G. onderhoud en installatietechniek uit Zoetermeer.

Aantrekkelijke CV onderhoud contracten bij K.G. onderhoud en installatietechniek

Aantrekkelijke CV onderhoud contracten bij K.G. onderhoud en installatietechniek

U kunt bij ons voordelige CV onderhoud contracten afsluiten voor alle merken CV ketels. Voor een vast laag bedrag per jaar heeft u dan de zekerheid dat CV onderhoud plaatsvindt op een professionele wijze door een gecertificeerde en erkende CV monteur Zoetermeer. Mocht er onverhoopt toch een calamiteit optreden, dan krijgt u voorrang. U kunt alleen gebruik maken van de erkende CV monteur Zoetermeer van K.G. onderhoud wanneer u woont in Benthuizen, Moerkapelle of Zoetermeer.

Maak nu een afspraak